warmtepompboiler - uw warm water voor 250 euro per jaar.
warmtepompboiler

Warmtepompboiler - zonneboiler


Gratis warmte uit LUCHT met warmtepompboilers

Vergelijk keuze warmtepompboiler of zonneboiler

Het toestel waarmee U ontzettend veel kan besparen op je stookolie, gas of pelletverbruik voor de aanmaak van warm water.  Een warmtepompboiler de ideale oplossing.

Om sanitair warm water op te warmen is een enorme hoeveel energie nodig.


Zeker wanneer dit op zeer korte termijn moet.  Bij onze rubriek FAQ vind je een formule waarmee je kan berekenen hoeveel energie hiervoor nodig is.

Velen beweren dat een boiler op stookolie of gas goedkoop is !

Controleer eens je gas of stookolie verbruik voor de periode van mei tot september met name de periode waarin je de CV enkel gebruikt voor de verwarming van je boiler.  U zal schrikken.


Wij hebben dit herhaaldelijk gecontroleerd bij stookolie.  Gemiddeld is dit ongeveer 300 liter stookolie met uitlopers bij gebruikers van oude stookolieketels tot 500 liter en meer.

Ook een oude boiler met weinig isolatie kan de oorzaak zijn van een groot energieverbruik.

Wanneer U kiest voor een warmtepompboiler die goed is afgestemd op de noden heeft U geen bijverwarming nodig.  Bij een zonnecollector is dit wel het geval aangezien in de winter de zon niet sterk genoeg is om voldoende water op te warmen.

Een ingebouwde elektrische weerstand kan gebruikt worden indien er op korte tijd enorm veel warm water zou verbruikt worden.

Programmering voor nachttarief is mogelijk bij warmtepompboiler.

Een warmtepompboiler verbruikt meer elektriciteit in vergelijking met een zonneboiler, maar geeft je wel met zekerheid gedurende 365 dagen warm water.  In vergelijking met een elektrische boiler verbruikt een warmtepompboiler tot 3,5 keer minder.

Een warmtepompboiler is goedkoper dan een zonneboiler of zonnecollector.  Je hebt er zeker al eentje geïnstalleerd voor 2500 euro all-in.

Door de nieuwe fiscale gunst kan de investering in een zonneboiler, zonnecollector interessanter zijn dan een warmtepompboiler.  Zeker naar kostprijs over een periode van 20 jaar.

Het is zeer efficiënt en gemakkelijk in gebruik.  Bovenop kan je nog rekenen op een lange levensduur.

Wij bewijzen U dat het gebruik van een warmtepompboiler zeer goedkoop is.  Binnen een paar jaren heeft U de investering reeds terug.  U bespaart bovenal op je stookolie, gas, hout of pellets.

Meer informatie nodig.  Vul het contactformulier. 

Mogelijkheden van toepassing en opstelling wartepompboiler

Info over zonneboiler :

Indien U voor een zonneboiler kiest moet U er zeker op toezien dat het dak van je woning goed en op het zuiden gericht is en dat de hellingsgraad van je panelen liefst ligt tussen 20 en 60 graden.  Een combinatie met een bestaande verwarmingsinstallaties is mogelijk.
Met 2 panelen kom je al een heel eind voor een gewone woning.  Heb je een hoog verbruik van warm sanitair water.  Dan is het aanbevolen een extra paneel te plaatsen voor je zonneboiler.
Doordat er niet altijd voldoende licht is, is er ook niet voldoende energie voor het opwarmen van je boiler. Je hebt  steeds een bijverwarming nodig.

Neem alvast contact met je gemeente of provincie misschien is een plaatselijke subsidie nog verkrijgbaar voor een zonneboiler.

 

Meer info ! Vul even ons contactformulier in.

 

Overschot aan opgewekte elektriciteit = kies dan voor een warmtepompboiler ARISTON of Maxicool.

Voordeel voor ARISTON : 3 jaar OMNIUM garantie + 5 jaar op de kuip.

Onze test heeft uitgewezen dat een toestel max 300 euro per jaar kost (2016).  Indien U toch een zonneboiler wenst te installeren en rekening houdende met het feit dat U altijd nog een alternatief moet hebben !  Dan is onze vraag wat kan U nog afknijpen van 300 euro en ook nog rekening houden met uw terugverdientijd.